Skip to content

Gezonder Leven Hoe houd je dat vol??

Je weet best hoe je beter voor jezelf kunt zorgen of hoe je kunt afvallen, maar waarom is het zo moeilijk om dat vol te houden?

De vitaliteitscheck van Balanskunst geeft je een inkijkje in onderliggende oorzaken die het moeilijk of onmogelijk maken om een gezonde levensstijl vol te houden. Doe de test nu gratis en zet deze eerste stap naar een duurzaam gezondere versie van jezelf!

Met de gratis vitaliteitscheck help ik je helder kijken naar jouw totaalbalans. Je ontvangt een duidelijk rapport met de uitslag van de check. Zo zie je snel en eenvoudig hoe het nu met jouw vitaliteit is. Met de test krijg je inzicht in de punten waar je meer aandacht aan kunt schenken. Dit helpt jou doelen stellen waarmee je je (nog) beter en fitter gaat voelen. Wanneer je beter in balans bent, wordt het gemakkelijker én leuker om de gezonde levensstijl vol te houden.

Zet nu de eerste stap naar een gezondere versie van jezelf en doe de vitaliteitscheck!

Wat zeggen anderen over Balanskunst?

Optimaliseer je gezondheid, voorkom ziekte
en leef met vitaliteit en levensgeluk.

WERKWIJZE COACHING door BALANSKUNST

Vrijblijvende kennismaking

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Het is belangrijk dat we beide een klik voelen en dat je je veilig voelt. Ook vertel ik je in alle eerlijkheid of ik je kan helpen bij je veranderwens. Mocht dat niet zo zijn, dan kan ik je in contact brengen met de juiste zorgverlener.

Intake en vitaliteitscheck

Na deze intake heb je de te behalen doelen helder en stel ik een coachplan/traject op.

Optioneel: LVA

Wanneer de veranderwens ook op fysiek vlak ligt nemen we in de volgende afspraak de Leefstijl en vitaliteitsanalyse (LVA) en lichaamsmeting af. Je krijgt van daaruit een passend leefstijl advies.

Vervolggesprekken

In de vervolgafspraken werken we aan het behalen van de gestelde doelen en het borgen daarvan. Indien nodig vinden er bij deze coachsessies lichaamsmetingen plaats.