Skip to content

Even voorstellen Wie is Marloes?

clone tag: 7002307254905763670

Waar kom ik vandaan?

17 jaar lang ben ik met heel veel liefde en plezier werkzaam geweest in het Sophia kinderziekenhuis. Door mijn visuele beperking kan ik mijn functie als doktersassistente niet langer naar mijn eigen tevredenheid uitvoeren. Dat vond ik heel erg jammer: het werken met de kinderen, het werken in een gevarieerd team en de specialistische zorg van een academisch ziekenhuis zouden nooit zijn gaan vervelen. Om zelf de regie over mijn toekomst te houden ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging waarmee ik mijn eigen duurzame inzetbaarheid kon borgen. Leefstijl- en Vitalileitscoaching zie ik als een oplossing voor een groot maatschappelijk probleem: we worden met zijn allen steeds ouder maar beginnen wel op steeds jongere leeftijd chronische ziektes te ontwikkelen en zelfs al daarvoor is er te vaak sprake van gezondheidsklachten waardoor het niet lukt om fit en vol energie de dag door te komen. Daar vind ik het leven veel te kort en te kostbaar voor. Gelukkig is hier veel aan te doen en daarom heb ik voor dit mooie coach- en trainers vak gekozen.

Waar ben ik nu?

Inmiddels is het alweer even geleden dat ik mijn opleiding tot integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en -trainer aan de post-HBO geaccrediteerde MARK-Academy voor leefstijl en vitaliteit heb afgerond.

De resultaten van mijn integrale aanpak heb ik met trots mogen terugzien binnen mijn oude team op de polikliniek van het Sophia kinderziekenhuis. Tijdens de opleiding waren mijn collega’s proefcoachee’s. Sinds die tijd is de lunchtafel gezonder, collega’s voelen zich fitter en zitten beter in hun vel.

Met veel plezier begeleid ik nu onder andere medisch professionals in opleiding in het Erasmus MC om vroegtijdige uitval te voorkomen.

Ik gun iedere zorgprofessional een coach. Integrale coaching aan zorgprofessionals zal zich doorvertalen naar een (nog) betere patiëntenzorg. Een win win situatie waar mijn hart sneller van gaat kloppen!

Ook ben ik gedurende de Covid-19 crisis werkzaam als coach voor zorgprofessionals die dat goed kunnen gebruiken. Met deze “eerste hulp” coaching bied ik hen laagdrempelig een luisterend oor, kunnen ze stoom afblazen en geef ik steun in de rug. Ik motiveer de zorgverlener om fysiek en mentaal goed voor zichzelf te zorgen, juist in deze tijd waarin zaken als hoge werkdruk, onzekerheid, angst en zorgen om eigen gezondheid het oog voor eigen regie en welzijn ondermijnen.

Wat zeggen anderen over mij?

Waar wil ik naartoe?

Mijn wens is zoveel mogelijk mensen helpen de regie over hun eigen mentale en fysieke gezondheid te nemen en te houden,

zodat ze voluit een geïnspireerd leven kunnen leiden zelfs op de momenten dat het leven grote uitdagingen brengt.

Mijn ultieme droom is het runnen van een Bed & Breakfast waar ik een veilige plek biedt om in alle rust aan jouw beste versie van jezelf te werken.

Divider Black

Wat leuk dat je hier bent aangekomen!!

Nu jij weet wie ik ben, wil ik jou natuurlijk ook graag leren kennen!