Skip to content

Vita­li­teits­check Snel inzicht in hoe het met je gaat

Hoe gaat het met je? Zit je lekker in je vel? Voel je je gezond en fit? Heb je voldoende energie, ook als je thuiskomt na een dag werken? Of heb je verbeterwensen?

Met de gratis vitaliteitscheck help ik je helder kijken naar jouw totaalbalans. Je ontvangt een duidelijk rapport met de uitslag van de check. Zo zie je snel en eenvoudig hoe het nu met jouw vitaliteit is. Met de test krijg je inzicht in de punten waar je meer aandacht aan kunt schenken. Dit helpt jou doelen stellen waarmee je je (nog) beter en fitter gaat voelen.
Zet nu de eerste stap naar een gezondere versie van jezelf en doe de test!

Optimaliseer je gezondheid, voorkom ziekte
en leef met vitaliteit en levensgeluk.

WERKWIJZE COACHING door BALANSKUNST

Vrijblijvende kennismaking

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking. Het is belangrijk dat we beide een klik voelen en dat je je veilig voelt. Ook vertel ik je in alle eerlijkheid of ik je kan helpen bij je veranderwens. Mocht dat niet zo zijn, dan kan ik je in contact brengen met de juiste zorgverlener.

Intake en vitaliteitscheck

Na deze intake heb je de te behalen doelen helder en stel ik een coachplan/traject op.

Optioneel: LVA

Wanneer de veranderwens ook op fysiek vlak ligt nemen we in de volgende afspraak de Leefstijl en vitaliteitsanalyse (LVA) en lichaamsmeting af. Je krijgt van daaruit een passend leefstijl advies.

Vervolggesprekken

In de vervolgafspraken werken we aan het behalen van de gestelde doelen en het borgen daarvan. Indien nodig vinden er bij deze coachsessies lichaamsmetingen plaats.